Close

Episodi 13

Associació Espiral. Educació i tecnologia amb Héctor Gardó.

Aquí teniu els enllaços relacionats amb el tretzè programa:

 

Tastet d’apps

 

D’aquí a ben poquet és Setmana Santa. I tant si només ens podem moure pel poble, com per la comarca o el país, tenim milers de llocs i personatges per descobrir. Per això, l’Eulàlia Canet ha portat apps per explorar el món que ens envolta.

GooseChase (Android / iOS)

Geocaching (AndroidiOS)

Wikiloc (Android / iOS)

Merlin Bird ID (AndroidiOS)

BirdNET (Android)

Aves de España (AndroidiOS)

PeakLens (Android)

Google Lens (Android)

Tecnologia al dia

 

En David Sobrino ens ha explicat nou (9) beneficis d’utilitzar pantalles interactives a l’aula.

Volem jugar

 

Els companys de Laboratori de jocs han portat experiències relacionades amb l’educació en valors:

– La primera és Conèixer al grup descobrint homes llop del Nau Puig, de Barcelona, que utilitza el joc Los hombres lobo de Castronegro.

– La segona experiència va aportar-la en Manu Sánchez, de Marchena (Sevilla). Sota el títol Redes, un joc de taula per fomentar l’ús correcte d’internet, utilitza un joc propi que podeu imprimir.

– La darrera és una experiència basada en el joc Escrúpulos. És del Víctor Martínez, d’Alcarràs (Lleida), i es titula Empatia i judicis morals.

 

També hem explicat que farem un sorteig entre les experiències lúdiques afegides al CEL entre l’1 de setembre i el 18 d’abril.

 

Recordeu que si voleu llegir més experiències o aportar-ne alguna, podeu fer-ho a la pàgina web de Laboratori de jocs i al CEL.

Associació Espiral. Educació tecnologia

 

Avui hem conversat amb l’Héctor Gardó, president de l’Associació Espiral i hem conegut una mica més aquesta associació educativa sense ànim de lucre.

Voleu participar-hi?

 

Deixeu el vostre missatge de veu, indicant el vostre nom i centre educatiu i comentant què espereu aprendre aquest al llarg d’aquest curs. O escriviu-me un MD al meu compte de twitter.

PUBLICAT PER MANEL VIDAL SOTA LLICÈNCIA CC BY-NC-SA​ 4.0

Skip to content