Close

Moviment Edcamp

Aquí teniu les notes del programa del cinquè episodi d’aquest podcast educatiu. A continuació, us deixem els enllaços relacionats amb el programa d’avui:

 

Tastet d’apps

 

L’Eulàlia Canet ens ha recomanat aplicacions musicals:

Toc’n’roll (iOS / Android)

Incredibox (iOS / Android)

Melody jams (iOS)

Sago mini Music Box (iOS / Android)

Homemade orchestra (iOS / Android)

Tecnologia al dia

 

Amb David Sobrino de RoboticaTIC hem parlat d’aplicacions per al control de dispositius a les aules. Us deixem l’enllaç al formulari de sol·licitud.

Volem jugar

 

Avui, amb Laboratori de jocs, hem compartit experiències del CEL (Catàleg d’Experiències Lúdiques). Concretament hem parlat dues relacionades amb l’àmbit científic-tecnològic.

 

La primera és Enllaç químic amb Atomic Bond, del mestre Pablo Ortega, de Màlaga. Ha utilitzat el joc Atomic Bond! (premi al millor joc educatiu del 2020), creat per ell mateix.

 

La segona experiència és de la Sílvia Fernández de Cornellà i l’ha titulada Practiquem les lleis de Mendel. Ha utilitzat el joc Mendelius, creat pel professor de Genètica Rafael Navajas Pérez de la Universitat de Granada.

 

Ajudeu-nos a arribar a les 200 experiències explicades. Compartiu les vostres a www.elcel.org!

Moviment Edcamp

 

Hem conversat amb en Pep Prat, promotor del moviment Edcamp a Catalunya.

 

Teniu més informació a edcamp.educaciodema.cat

Voleu participar-hi?

 

Deixeu el vostre missatge de veu, indicant el vostre nom i centre educatiu i comentant què espereu aprendre aquest al llarg d’aquest curs. O escriviu-me un MD al meu compte de twitter.

PUBLICAT PER MANEL VIDAL SOTA LLICÈNCIA CC BY-NC-SA​ 4.0

Skip to content